Üdvözlöm!
Kosár

Szállítási információk

A kosár tartalmának lezárása, és a számlázási/szállítási adatok megadása után dolgozzuk fel a megrendelési igényt.

A megrendelési igény beérkezéséről automatikus e-mail üzenetben értesítést küldünk.

Amennyiben a megrendelt termék(ek) raktáron van(nak) úgy a megrendelésről egy állapotváltozást jelző visszaigazolást küldünk, hogy a termék átadásra került futárszolgálatnak.

Átvételi/fizetési lehetőségek

- Személyes átvétel üzletünkben: ebben az esetben semmilyen plusz költség nincs a termékek végösszegén kívül. A termékek nyitvatartási időben bármikor átvehetők előzetes értesítés után. A személyes átvétel helye: 1075 Budapest Síp u. 16-18. Nyitva tartás: Hétfő – Péntek: 8.00 – 16.30 Üzletünkben kártyás és készpénzes fizetésre is van lehetőség.

- Csomagküldés: ebben az esetben a megrendelt terméket a Magyar Posta díjszabásának megfelelően tudjuk elküldeni. A csomagkézbesítés idejéről a futárszolgálat sms vagy e-mail értesítést küld. A szállítási idő 1-2 nap.  A kézbesítés munkaidőben 8 és 17 óra között történik. Amennyiben a megadott cím nehezen megtalálható, a megrendelés jóváhagyása részen hagyhat megjegyzést a futárnak.

Csomagjainkat a Magyar Posta szállítja, sikertelen kézbesítés esetén a következő munkanapon ismét megpróbálják leadni a csomagot. Ha ez sem sikerül akkor a szállító hagy értesítést, hogy melyik helyileg legközelebbi postán lesz átvehető még 5 munkanapig.

- Előreutalás: minimum 10.000 Ft-ot meghaladó rendelés esetén tudunk átutalásos számlát kiállítani. A terméket az összeg beérkezése után tudjuk küldenni. A terméket csomagként tudjuk feladni.

- Díjtalan kiszállítás Budapest területén: minimum 60.000 Ft-ot meghaladó rendelés esetén díjtalanul kiszállítjuk a terméket Budapesten. Az értékhatárt el nem érő megrendeléseket automatikusan postaköltség terheli!!  

Ez az oldal cookie-kat használ. Ha folytatja a böngészést a webhelyen, akkor elfogadja a cookie-k használatát.