Szalagfüles papírtáska készítés

Szalagfüles papírtáska

A reklámtáska szalagfüles változata:

A szalagfül a papírtáska saját anyagából, hajtogatással készül, az 5 rétegű fül fülerősítéssel van rögzítve a táskára. Egyszerű kivitelének köszönhetően a legolcsóbb fajta papírtáska. Mindenki számára elérhető, mindennapi felhasználásra készül. Alapanyaga nátron papír.

Standard színek:

  • barna
  • fehér

Méretek

Szélesség x Magasság x Talp (cm) Anyagvastagság Teherbírás Csomagolási egység
22 x 28 x 10 80 g/m² 3-4 kg 250db / karton
26 x 35 x 12 80 g/m² 3-5 kg 250db / karton
32 x 45 x 16 90 g/m² 4-5 kg 250db / karton
45 x 48 x 17 100 g/m² 7-8 kg 150db / karton

Minimum rendelési mennyiség: 1 karton.

Szívesen fogadjuk ajánlatkérését a jövőbeni együttműködés reményében!

Ajánlatot kérek!

A kínálatunkban különböző méretekben és színekben kapható szalagfüles papírtáska egyszerű kivitelezésének és kedvező árazásának köszönhetően a legnépszerűbb termékünk. A vásárolt termékek szállítására és vállalkozása reklámozására is ideális, a kedvező ár–érték arány miatt pedig nagyobb mennyiség esetén is pénztárcabarát megoldást jelent. De nemcsak pénztárcáját, hanem a környezetet is kíméli, ha papírzacskót választ a műanyag szatyrok helyett. Építse tudatosan vállalkozása arculatát, válassza a környezetbarát megoldást, és vásároljon papírtáskát jutányos áron!


A szalagfüles papírtáska sokoldalúan és széles körben felhasználható, ideális csomagolási megoldást jelent ajándékboltok, vendéglátóipari egységek, szállodák és konferenciaközpontok számára, illetve lényegében bárhol a kiskereskedelem és a rendezvényszervezés terén. Letisztult, elegáns megjelenésének köszönhetően prémium termékek csomagolására is kiválóan alkalmas. A szalagfül és a táska széle közötti távolság kényelmes hordozhatóságot biztosít a kisebb és a nagyobb kezek számára is. A papírtáska négy üres, barna vagy fehér színű oldalfelülete határtalan lehetőségeket nyújt vállalkozása, termékei vagy szolgáltatásai reklámcélú vizuális megjelenítésére.

A szalagfüles papírtáska további előnye, hogy a későbbiekben is használható szállításra, illetve rendkívül sokféle módon, a hulladékkezelés során és otthoni, háztartási vagy kreatív célra is újrahasznosítható.

Cégünk papírtáska nyomtatási szolgáltatása keretében igény szerinti, fekete-fehér vagy színes felirattal vagy emblémával ellátott papírtáskákat is kínál ügyfeleink részére, így Ön cége logóját, szlogenjét vagy más fontos grafikai reklámelemét is elhelyezheti szitanyomással a csomagoláson. A papírtáska nyomtatás azért optimális választás, mert nem jelent nagy mértékű többletkiadást, mégis hatékony reklámeszközként, hosszú távon szolgálhatja vállalkozása népszerűsítését.

Tekintse meg nyomtatott szalagfüles papírtáska referenciáinkat, és tegye Ön is szimpatikussá vállalkozását ezzel a fenntartható, gazdaságos csomagolóeszközzel!


Szalagfüles papírtáska galéria

Lájkoljon minket a Facebook-on!