Sodrottfüles papírtáska készítés

Sodrottfüles papírzacskó

A reklámtáska sodrottfüles változata:

Erős központi rész köré tekert, ragasztással rögzített, csavart hatású papírfüllel készülő táska. Ez a termék a szalagfüles változatnál vastagabb alapanyagból készülő, magasabb minőségű termék. A vastagabb anyagnak köszönhetően nagyobb teherbírású és tartósabb, mint a szalagfüles változat. Alapanyaga szintén nátron papír.

Standard színek:

  • barna
  • fehér

Méretek:

Szélesség x Magasság x Talp (cm) Anyagvastagság Teherbírás Csomagolási egység
35 x 25 x 14 (fekvő) 90 g/m² 3-4 kg 250db / karton
25 x 30 x 10 90 g/m² 3-5 kg 250db / karton
32 x 41 x 12 100 g/m² 4-5 kg 200db / karton
45 x 49 x 15 100 g/m² 7-8 kg 100db / karton

Minimum rendelési mennyiség: 1 karton.

Szívesen fogadjuk ajánlatkérését a jövőbeni együttműködés reményében!

Ajánlatot kérek!

Papírtáskát rendelne kisebb vagy nagyobb tételben üzlete, vállalkozása számára? Termékeinket a praktikum és a környezettudatosság jegyében alakítottuk ki, hiszen a mindennapokhoz igazodó, előnyös kialakítás mellett a papírzacskó remek környezetbarát alternatívája a műanyag szatyroknak. Sodrottfüles papírtáskánk ideális választás, ha valóban tartós és strapabíró megoldást keres. Rendelje meg termékünket az Önnek megfelelő méretben és mennyiségben, igény szerint nyomat nélkül vagy egyedi feliratozással, logózással!

A sodrott füles papírtáska a nagy méretválasztéknak köszönhetően sokoldalú csomagolási megoldást biztosít számos iparág - a kiskereskedelem, a vendéglátás, az élelmiszeripar, a rendezvényszervezés vagy a szolgáltatóipar terén is. A sodrott fül vékonysága és hosszúsága kényelmes fogást tesz lehetővé hosszabb ideig tartó kézben tartás során is, ezért ideális választás nehezebb vagy nagyobb termékek csomagolására is. A szalagfüles verzióhoz hasonlóan - bármilyen stílusú környezetben - prémium termékek és céges bemutatótermékek csomagolására is kiválóan alkalmas. Elegáns, letisztult megjelenésével és környezetbarát kivitelezésével Ön a minőség és fenntarthatóság iránt való elkötelezettségét is hatékonyan közvetítheti ügyfelei részére. Tiszta oldalfelületei papírtáska nyomtatással kreatív reklámeszközként is szolgálhatnak termékei vagy szolgáltatásai népszerűsítésére. A fehér és világosbarna színeknek köszönhetően bármilyen vizuális megjelenésű logó, szlogen vagy kép optimális módon tud érvényesülni rajtuk. Sodrott füles papírtáska rendeléshez kérjen tőlünk ajánlatot online!

Sodrottfüles papírtáska galéria

Lájkoljon minket a Facebook-on!