A papírtáska

Jó minőségű sodrott füles papírtáska

Sodrottfüles papírtáska

Ezek a nagyobb teherbírású, tartósabb papírtáskák magas minőségű alapanyagokból készülnek. Kétféle színből választhatnak megrendelőink: a sodrottfüles táska lehet klasszikus fehér vagy lágyabb barna árnyalatú. A csavart hatású papírfül nemcsak jól néz ki, de kényelmes fogást biztosít a papírzacskón.

Szalagfüles papírtáska különböző színekben

Szalagfüles papírtáska

Sokoldalú felhasználhatóságuk, környezetbarát mivoltuk és remek ár-érték arányuk teszik igazán különlegessé szalagfüles papírtáskáinkat. Fülük hajtogatással, ugyanolyan nátron papír anyagból készül, mint maga a papírzacskó. Többféle színben és méretben elérhetőek, kifejezetten jó tartású termékek.

A papírtáska, azon túlmenően, hogy funkcionális célt tölt be – egyszerűbben megfogalmazva: valamit szállítunk benne –, reklámfelületet is biztosít cégek, szolgáltatások és termékek népszerűsítésére. Napjainkban kezdünk szembesülni a műanyag szatyrok káros hatásával, így nyugodt szívvel állíthatjuk, hogy a papírtáska és a papírzacskó használata kimondottan környezetkímélő és divatos szállítási, csomagolási mód.

A papírtáska és a papírzacskó felhasználási területe roppant szerteágazó. Növekvő népszerűségének köszönhetően egyre általánosabb jelenség, hogy ebben visszük haza a kiskereskedelmi boltokban megvásárolt árucikkeket a ruházattól kezdve a játékokon át az élelmiszerig. Ezen felül kiállításokon, vásárokon és különböző rendezvényeken is gyakran találkozunk printelt papírzacskókkal, és egyre gyakoribb, hogy csomagolópapír helyett papírtáskában adjuk át az ajándékokat.

Mindenképp fontosnak tartjuk kiemelni, hogy cégünk a saját telephelyén, közvetítők és alvállalkozók igénybe vétele nélkül végzi tevékenységét, ami magában foglalja a raktározást, a grafikai előkészítést, a klisékészítést és a szitanyomást. Az alapanyagot mindig nagy tételben vásároljuk, és az ebből fakadó árelőnyünket minden esetben továbbadjuk a vevőink felé.

Mivel minden terméktípusból – legyen a leginkább strapabíró sodrott,- vagy a legolcsóbb szalagfüles papírtáska – színre és méretre egyaránt vonatkozóan nagy raktárkészletet tartunk, rövid időn belül, kimondottan kedvező áron teljesítjük a megrendeléseket.

Ahogy fentebb már említésre került, a papírtáskák, papírzacskók logózása és emblémázása szitanyomással történik. Ennek az eljárásnak köszönhetően lehetővé válik az egyedi megvalósítás akár kis darabszámok esetén is, méghozzá elérhető árakon.

A papírtáska, papírzacskó emblémázás igény szerint 1-8 színnel, illetve a grafika függvényében a táska egyik vagy mindkét oldalán, különféle méretekben lehetséges.

Szívesen fogadjuk ajánlatkérését a jövőbeni együttműködés reményében, keressen minket!

Lájkoljon minket a Facebookon, illetve ha további információra van szüksége a papírtáska rendeléssel kapcsolatban, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!